Askholmen ikea

ASKHOLMEN serie – IKEA

ASKHOLMEN serie – IKEA

ASKHOLMENS serie av utemöbler inkluderar hopfällbara stolar, bord för vägg, växtställ med mera. Designade för att tåla elementen men också för att se bra ut, kommer alla exemplar i ljusbrun akacia-lövträ. Du kan se hela sortimentet genom att besöka denna sida.

ASKHOLMEN serie – IKEA

Balkongmöbler från IKEA. ASKHOLMEN är små, nätta utemöbler i acacia, perfekt för balkongen. Lätta att fälla ihop och ställa undan när du inte använder dem.

ASKHOLMEN Bord, utomhus, hopfällbar ljusbrunlaserad

ASKHOLMEN Bord, utomhus, hopfällbar ljusbrunlaserad – IKEA

ASKHOLMEN Bord, utomhus, hopfällbar ljusbrunlaserad. Passar perfekt på din balkong eller i andra små utrymmen eftersom det går att vika ihop och ställa undan. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar … – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar gråbrunlaserad ljusbrunlaserad ljusbrun – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar gråbrunlaserad ljusbrunlaserad ljusbrun. Sparar utrymme, eftersom bordet kan fällas ihop när det inte används. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

ASKHOLMEN Bord+2 stolar, utomhus, ljusbrunlaserad

ASKHOLMEN Bord+2 stolar, utomhus, grå gråbrunlaserad – IKEA

ASKHOLMEN Bord+2 stolar, utomhus, grå gråbrunlaserad. Serien ASKHOLMEN av slitstark akacia från hållbara skogsbruk, hjälper dig njuta av en måltid även på små uteplatser. Med piedestal och blomlåda kan du dessutom skapa en egen grön oas.

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus … – IKEA

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus, gråbrunlaserad, Frösön/Duvholmen mörkgrå – IKEA

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus, gråbrunlaserad, Frösön/Duvholmen mörkgrå. Matgruppen ASKHOLMEN, med extra bekväma dynor, är gjord av slitstark akacia från hållbara skogsbruk och passar för middagar på små uteplatser. Kombinera med andra delar i serien och skapa en grön oas.

ASKHOLMEN Stol, utomhus, hopfällbar ljusbrunlaserad

ASKHOLMEN Stol, utomhus, hopfällbar gråbrun gråbrunlaserad ljusbrun ljusbrunlaserad – IKEA

ASKHOLMEN Stol, utomhus, hopfällbar gråbrun gråbrunlaserad ljusbrun ljusbrunlaserad. Passar perfekt på din balkong eller i andra små utrymmen eftersom stolen går att vika ihop. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus … – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus, gråbrunlaserad, Kuddarna beige – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus, gråbrunlaserad, Kuddarna beige. Matgruppen ASKHOLMEN, med extra bekväma dynor, är gjord av slitstark akacia från hållbara skogsbruk och passar för middagar på små uteplatser. Kombinera med andra delar i serien och skapa en grön oas.

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus … – IKEA

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus, gråbrunlaserad, Frösön/Duvholmen beige – IKEA

ASKHOLMEN Bord och 2 klappstolar, utomhus, gråbrunlaserad, Frösön/Duvholmen beige. Matgruppen ASKHOLMEN, med extra bekväma dynor, är gjord av slitstark akacia från hållbara skogsbruk och passar för middagar på små uteplatser. Kombinera med andra delar i serien och skapa en grön oas.

Keywords: askholmen ikea, ikea askholmen