Badrumsspegel ikea

Speglar för badrummet – IKEA

Speglar för badrummet – IKEA

Kombinera din GODMORGON kommod med en spegel så kan du få det badrum du alltid har drömt om. Våra speglar är 100 procent blyfria och reflekterar ljuset så …

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. En badrumsspegel med hylla underlättar inte bara dina morgonrutiner utan gör också att badrummet känns lite större och ljusare.

Spegelskåp för badrum visar din bästa sida – IKEA

Spegelskåp för badrum visar din bästa sida – IKEA

Kontakta IKEA Kundservice på 0775-700 500. Den här spegeln är utrustad med integrerat LED-ljus som sprider ett mjukt ljus i badrummet, så att det …

Ett spegelskåp för badrum uppfyller två funktioner på en gång. Vi har både höga skåp och alternativ med öppna hyllor.

Speglar med belysning – IKEA

Speglar med belysning – IKEA

… grupperade tillsammans, gör att rummet ser ljusare och större ut. Vi har också ett sortiment med badrumsspeglar om du ändå bara vill titta till håret.

Speglar med belysning

Badrumsspeglar och belysning – IKEA

Den här kombinationen är perfekt när du ska raka dig, lägga på makeup eller färga och tvätta håret på dig själv oavsett tidpunkt. Den lilla, runda spegeln har en förstoringsspegel på ena sidan så att du ser bra när du ska plocka ögonbrynen.

GODMORGON speglar – IKEA

GODMORGON speglar – IKEA

GODMORGON speglar

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm – IKEA

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm. Ger ett spritt ljus som är bra som allmänbelysning i ditt badrum.

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Kolla in vårt stora utbud av speglar. Hos oss kan du köpa speglar i olika former och storlekar för hemmets alla rum, både i varuhus och online.

Sminkspeglar & speglar med belysning – IKEA

Sminkspeglar för koll på alla vinklar – IKEA

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. Lägg till en rund sminkspegel med förstorande spegelglas som också kan hjälpa dig att kolla håret från alla vinklar.

FRÄCK Spegel, rostfritt stål – IKEA

FRÄCK Spegel, rostfritt stål. En sida med förstorande spegelglas. Lämplig i våtutrymmen eftersom den tål vatten.

Keywords: badrumsspegel ikea, ikea badrumsspegel