Blomlåda trä ikea

ASKHOLMEN Blomlåda, ljusbrunlaserad – IKEA

Ge din uteplats lite kärlek under den soliga årstiden med allt från terrakottakrukor till trendiga blomlådor och spaljéer.

ASKHOLMEN Blomlåda, ljusbrunlaserad. Du kan placera hyllplanet antingen i botten av blomlådan eller högst upp, beroende på hur du vill ställa dina krukor. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

Utekrukor, blomlådor & spaljéer för din uteplats – IKEA

Utekrukor, blomlådor & spaljéer för din uteplats – IKEA

För trädgården. Blommor & växter · Utekrukor, blomlådor & spaljéer · Piedestaler & blombord · Miniväxthus & odlingstillbehör · Vattenkannor …

Funderar du på att utmana dina gröna fingrar? Våra krukor och planterare utomhus hjälper dig att skapa en levande, naturlig touch på även den minsta balkongen. Kolla in vårt utbud av trädgårdskrukor och låt dina favoritfärgade blommor eller vackra gröna växter rota sig och lägga till skönhet i ditt hem.

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm – IKEA

Vattenkannor Krukor & amplar för inomhusbruk Utekrukor, blomlådor & spaljéer Hängande … de som är höga och de som är lite lägre, de i metall och de i trä.

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm Skönhet som varar – tillverkad av massivt trä från hållbara skogsbruk. Ett tåligt och förnybart material som behåller sin genuina karaktär år efter år. Gjord av akacia som är ett hårt och slitstarkt material som lämpar sig för utomhusbruk.

Krukor & planteringskärl – IKEA

Krukor & planteringskärl – IKEA

Fyll din rabatt med nya växter eller dekorera din balkong med växter i krukor och blomlådor. Läs mer om fina växter som är perfekta på din balkong, …

Gör ditt hem och dina växter levande med IKEA:s snygga blomkrukor, planterare, spaljéer och hängande krukor som finns i olika utföranden och färger för att skapa en inomhus eller utomhusoas.

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå …

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå/svart, 48×18 cm – IKEA

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå/svart, 48×18 cm Letar du efter en fiffig blomlåda? ROSENKÅL har en funktion som håller jorden fuktig längre och släpper ut överflödigt vatten, allt för att dina växter varken ska drunkna eller torka ut.

För trädgården – IKEA

För trädgården – IKEA

För trädgården

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 43×15 cm

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 43×15 cm – IKEA

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 43×15 cm Skönhet som varar – tillverkad av massivt trä från hållbara skogsbruk. Ett tåligt och förnybart material som behåller sin genuina karaktär år efter år. Kan också hängas upp på väggen med krokarna som följer med.

Piedestaler & blombord för ett grönskande hem – IKEA

Piedestaler & blombord för ett grönskande hem – IKEA

Med piedestaler, blombord och en blomvagn på hjul kan du ordna med gröna inslag i hela bostaden. Hos oss hittar du varianter för både inom- och utomhusbruk.

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Du har alltid plats för krukväxter, oavsett om din utomhusyta är en pytteliten balkong eller en jättestor trädgård. Kolla in våra utomhusväxter och välj dina favoriter bland färgglada blommor eller vacker grönska. Har du mer betong än jord? Vi har massor av utomhuskrukor också.

Keywords: blomlåda trä ikea