Ikea alex

ALEX serie – IKEA

ALEX serie – IKEA

ALEX serie med skrivbord och förvaringsmöbler är en favorit bland våra kunder, och det stilrena uttrycket passar i många olika hem och miljöer.

ALEX serie

ALEX Hurts med lådor, vit, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, vit, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

ALEX Hurts med 9 lådor, vit, 36×116 cm – IKEA

ALEX Hurts med 9 lådor, vit, 36×116 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller – om du fäster den i väggen – fristående. Håller ordning på dina saker och frigör mer skrivbordsyta. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

ALEX Lådhurts på hjul, vit, 67×66 cm – IKEA

ALEX Lådhurts på hjul, vit, 67×66 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

ALEX Skrivbord, vit, 100×48 cm – IKEA

ALEX Skrivbord, vit, 100×48 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla, tillsammans med en smart design som döljer kablarna. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Inbyggd organisering för sladdar och kablar; undangömt men nära till hands.

ALEX Hurts med lådor, gråturkos, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, gråturkos, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll.

ALEX Hurts med lådor, svartbrun, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, svartbrun, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll.

MÅLVAKT / ALEX Skrivbord, svart/vit, 120×80 cm – IKEA

MÅLVAKT / ALEX Skrivbord, svart/vit, 120×80 cm Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill – eller välj den här färdiga kombinationen. Stark och lätt, tillverkad med en teknik som använder mindre råvaror, vilket minskar miljöpåverkan.

ALEX Hurts med 9 lådor, gråturkos, 36×116 cm – IKEA

ALEX Hurts med 9 lådor, gråturkos, 36×116 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller – om du fäster den i väggen – fristående. Håller ordning på dina saker och frigör mer skrivbordsyta. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

Keywords: ikea alex, alex ikea, ikea alex desk