Ikea kåseberga

KÅSEBERGA – en surfinspirerad kollektion – IKEA

Created together with the World Surf League (WSL), the collection’s 26 products were made from renewable and recycled materials to help reduce the plastic waste …

Upptäck kollektionen KÅSEBERGA, designad tillsammans med surfare! Med inomhus- och utomhusprodukter – tillverkade med respekt för naturen – är du redo för en aktiv livsstil.

IKEA KÅSEBERGA

IKEA KÅSEBERGA – IKEA

I samarbete med World Surf League (WSL) har IKEA utforskat hur man kanbemöta heminrednings- och livsstilsbehov för aktiva människor inomsurfvärlden, och hur man förmedlar dessa insikter vidare till de många människorna.

IKEA lanserar ny surfkollektion – KÅSEBERGA

IKEA lanserar ny surfkollektion – KÅSEBERGA – IKEA

År 2019 tillkännagav IKEA och World Surf League ett samarbete för att bättre förstå vardagen för människor med ett mobilt och aktivt sätt att leva i samklang med havet. Resultatet är en samling praktiska och vackert designade produkter för hemmet och livet på språng.

KÅSEBERGA Förvaringstavla, bambu, 77×51 cm – IKEA

KÅSEBERGA Förvaringstavla, bambu, 77×51 cm Praktisk håltavla med knoppar, hyllor, krokar och konsoler. Allt gjort av tålig bambu. Perfekt för att hålla ordning på alla de där sakerna som har en tendens att hamna lite varstans hemma. Krokarna, konsolerna och hyllorna kan du placera var du vill.

The KÅSEBERGA collection – IKEA Global

Celebrating the ocean, in partnership with the World Surf League.

KÅSEBERGA – a surf-inspired collection – IKEA

Discover the KÅSEBERGA collection designed with surfers! With products for indoors and out – all made with respect for nature – get ready for an active lifestyle.

KÅSEBERGA Bärbar kolgrill, svart – IKEA

KÅSEBERGA Bärbar kolgrill, svart Att grilla tillsammans med familj och vänner är alltid lika mysigt och gott. Den här lilla kolgrillen med bärhandtag är lätt och smidig att ta med till stranden, parken eller på campingutflykten.

KÅSEBERGA Soltak, svart/vit – IKEA

KÅSEBERGA Soltak, svart/vit När solen strålar från en klarblå himmel kan det vara skönt att krypa in i skuggan. Det här soltaket är enkelt att sätta upp och skyddar mot solens strålar. Under det här stora, mönstrade solseglet kan du njuta av skön skugga, även om himlen är klarblå.

KÅSEBERGA Matta, slätvävd, vit/gul, 120×180 cm – IKEA

KÅSEBERGA Matta, slätvävd, vit/gul, 120×180 cm Saknar du strandlivet? Med den här sandfärgade mattan i återvunnen polyester kan du skapa samma sköna känsla hemma och samtidigt njuta av att förbrukad plast kan förvandlas till något så oväntat. Mattan är gjord av återvunnen polyester från plastavfall.

Keywords: ikea kåseberga, kåseberga ikea