Ikea kök högglans

Kök med vita, blanka och släta luckor – RINGHULT – IKEA

RINGHULT vita köksluckor har en yta som tål fukt och stötar bra – dessutom gör den att fläckar är enkla att torka bort. Luckans högblanka yta ger köket ett modernt uttryck. Du får ett stilrent och ljust kök som är enkelt att hålla skinande rent.

Minimalistiskt VOXTORP kök i vit högglans – IKEA

Med VOXTORP köksluckor får du ett vitt kök med modernt utseende som ger intryck av ljus och rymd. De vita VOXTORP luckorna har en slät och glansig yta, stilrena linjer och integrerade handtag, som förstärker den minimalistiska stilen.

RINGHULT Dörr, högglans vit, 40×80 cm – IKEA

RINGHULT Dörr, högglans vit, 40×80 cm. Fukt och stötar är inga problem, och även om fläckarna syns är dörren lika lätt att torka ren som att smutsa ner.

VOXTORP Dörr, högglans vit, 60×80 cm – IKEA

VOXTORP Dörr, högglans vit, 60×80 cm. Fukt och stötar är inga problem, och även om fläckarna syns är dörren lika lätt att torka ren som att smutsa ner.

RINGHULT Dörr, högglans vit, 60×80 cm – IKEA

RINGHULT Dörr, högglans vit, 60×80 cm. Fukt och stötar är inga problem, och även om fläckarna syns är dörren lika lätt att torka ren som att smutsa ner.

RINGHULT Dörr, högglans vit, 40×60 cm – IKEA

RINGHULT Dörr, högglans vit, 40×60 cm. Fukt och stötar är inga problem, och även om fläckarna syns är dörren lika lätt att torka ren som att smutsa ner.

KALLARP – Kök i blank rödbrun färg med modern stil – IKEA

Köksluckan KALLARP har en glansig yta och rena linjer som gör att ditt kök får ett färgstarkt och modernt utseende.

SELSVIKEN Dörr/lådfront, högglans svart, 60×38 cm – IKEA

SELSVIKEN Dörr/lådfront, högglans svart, 60×38 cm. Den ger din förvaring ett elegant och modernt utseende.

VOXTORP Dörr, högglans vit, 60×60 cm – IKEA

VOXTORP Dörr, högglans vit, 60×60 cm. Fukt och stötar är inga problem, och även om fläckarna syns är dörren lika lätt att torka ren som att smutsa ner.

Keywords: ikea kök högglans