Ikea loftsäng

Loftsängar och våningssängar ger plats till annat – IKEA

Loftsängar och våningssängar ger plats till annat – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit grå/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner.

Kolla in vårt breda utbud av loftsängar och våningssängar. Oavsett om du letar efter kvadratsmarta lösningar eller kul design för barn, har vi ett brett utbud av stilar, storlekar och material för att matcha din stil och dina behov. Med våra loftsängar och vändbara sängar blir det roligare att gå och lägga sig!

Loftsängar för dig som bor trångt – IKEA

Loftsängar för dig som bor trångt – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner.

Gör det mesta av ditt sovrum med våra loftsängar för barn som ger dig en god nattsömn när du ligger under täcket och myser, långt från vardagens jäkt och stress. Vi har loftsängar i en mängd olika former och storlekar som du kan välja bland. De är väldigt praktiska eftersom du kan placera saker under sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor …

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit björk/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

STORÅ Loftsängstomme, vitbets, 140×200 cm – IKEA

STORÅ Loftsängstomme, vitbets, 140×200 cm. Höjden skapar plats under för en sittplats, arbetsplats, walk-in closet – eller en parkeringsplats för din cykel.

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor …

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 3 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit blekrosa/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit grå/med skrivbord med 4 lådor … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit grå/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit grå/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 4 lådor … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit vit/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord … – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm – IKEA

SMÅSTAD Loftsäng, vit griffelyta/med skrivbord med 4 lådor, 90×200 cm Ditt barns alldeles egna utrymme för att sova, rita, förvara, göra läxor och leka med vänner. Den här loftsängskombinationen är som ett litet rum i rummet – på bara 2m2. Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.

VITVAL Loftsängsstomme, vit, ljusgrå, 90×200 cm – IKEA

VITVAL Loftsängsstomme, vit, ljusgrå, 90×200 cm. Mjuka former, stadig stege och stödsidor av tyg med gula accenter.

Keywords: ikea loftsäng, loftsäng ikea, loftsäng 120×200 ikea, loftsäng vuxen ikea