Ikea matlåda

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

Våra matlådor av glas ger dig bra överblick och är bra både för torrvaror och sådant som du behöver förvara i kylen. De finns i olika storlekar och material och …

Håll maten fräsch med snygga och effektiva matlådor och mattermosar. Vi har ett stort utbud av lunchlådor i olika färger, storlekar och former. Läs mer!

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l.

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml En matlåda för dig på språng. Locket är läckagesäkert, så du kan lugnt lägga den i ryggsäcken, dra i väg på din mountainbike och njuta av en välförtjänt lunchpaus efteråt. Kör på!

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, plast, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, plast, Rymd: 1.0 l. Minska ditt matavfall genom att spara matrester i en burk med lock och värma maten till en annan måltid. Flera tomma burkar kan staplas i varandra för att spara plats i skåpet när de inte används.

IKEA 365+ Matlåda, fyrkantigt, plast, Höjd: 6 cm – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, fyrkantigt, plast, Höjd: 6 cm. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Lådan är gjord av tålig plast som behåller sin form, även om du klämmer ner den i väskan eller ryggsäcken.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/glas, 180 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/glas, 180 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/glas, 180 ml Ät nu eller senare. I den här tåliga lådan med lock kan du både förvara och värma mat. Bunkra upp med flera – de tar liten plats i skåpet eftersom du kan stapla dem i varandra. Du kan enkelt se innehållet eftersom locket är transparent.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l Från kylen till ryggsäcken till mikron till diskmaskinen. Den här transparenta och tåliga matlådan med läckagesäkert lock är perfekt för dig som gillar att vara på språng.

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas/plast, 600 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas plast, Rymd: 600 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt glas, glas plast, Rymd: 600 ml. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, rektangulär, glas, Rymd: 1.0 l. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform Gjord av glas som inte drar till sig lukt eller missfärgas av tomatsås etc.

Keywords: ikea matlåda, matlåda ikea, ikea matlådor, matlådor ikea