Lisabo ikea

LISABO serie – IKEA

LISABO serie – IKEA

LISABO möblerna är robusta och mycket enkla att montera, men ser lätta och handgjorda ut. Sortera och filtrera. 29 artiklar. Produkt

LISABO serie

LISABO Bord, askfaner, 140×78 cm – IKEA

LISABO Bord, askfaner – IKEA

LISABO Bord, askfaner. Vi är stolta över serien LISABO som fått det prestigefulla internationella designpriset Red Dot Award. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Bord, askfaner, 105 cm – IKEA

LISABO Bord, askfaner, 105 cm. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Soffbord, askfaner, 118×50 cm – IKEA

LISABO Soffbord, askfaner, 118×50 cm. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Skrivbord, askfaner, 118×45 cm – IKEA

LISABO Skrivbord, askfaner, 118×45 cm. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Bord, svart, 140×78 cm – IKEA

LISABO Bord, svart – IKEA

LISABO Bord, svart. Vi är stolta över serien LISABO som fått det prestigefulla internationella designpriset Red Dot Award. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Soffbord, askfaner, 70×70 cm – IKEA

LISABO Soffbord, askfaner, 70×70 cm. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO Bord, svart, 105 cm – IKEA

LISABO Bord, svart, 105 cm. Möblerna är slitstarka, stabila och enkla att montera, med ett lätt och hantverksmässigt uttryck.

LISABO / LISABO Bord och 4 stolar, svart/svart, 140×78 cm

LISABO / LISABO Bord och 4 stolar, askfaner/svart, 140×78 cm – IKEA

LISABO / LISABO Bord och 4 stolar, askfaner/svart, 140×78 cm Ett lätt och luftigt matbordsset gjort i neutral och svartlackad askfanér. Det har en tydligt skandinavisk känsla och bordet har belönats med utmärkelsen Red Dot Design Award.

Keywords: lisabo ikea, ikea lisabo, ikea lissabon