Plasttallrikar ikea

KALAS Tallrik, mixade färger – IKEA

Gör varje måltid lite mer barnvänlig med barntallrikar gjorda just för dem. Våra färgglada barntallrikar är utformade för att vara lätta för barnen att …

KALAS Tallrik, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Höga kanter hjälper till att hålla kvar maten på tallriken.

Barntallrikar som är reptåliga och greppvänliga – IKEA

Barntallrikar som är reptåliga och greppvänliga – IKEA

35 produkter i resultat · GLADELIG Tallrik, 25 cm · FÄRGKLAR Tallrik, 26 cm · OFTAST Tallrik, 25 cm · STRIMMIG Tallrik, 27 cm · GLADELIG Tallrik, 31×19 cm · UPPLAGA …

Gör varje måltid lite mer barnvänlig med barntallrikar gjorda just för dem. Våra färgglada barntallrikar är utformade för att vara lätta för barnen att hålla och skopa mellan, och du kommer att älska det faktum att de är BPA-fria och enkla att rengöra. Vi tror att det gör alla glada. Smaklig måltid!

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Att kunna samla familjen är höjdpunkten efter en hektisk dag. Och med våra tallrikar, muggar och bestick för barn blir det ännu roligare.

Gör måltiden till något extra med vackra tallrikar. Upptäck vårt sortiment av tallrikar och mattallrikar i många olika färger och storlekar. Läs mer här!

Barnservis gör middagen roligare för barnen – IKEA

Barnservis gör middagen roligare för barnen – IKEA

Gå med i IKEA Family. Ge dina idéer nytt liv med erbjudanden, inspiration och massor av aktiviteter i våra varuhus – helt …

Gör dig redo för middag vid bordet med vårt sortiment av barnserviser och köksredskap för barn. Vi har allt från bestick och muggar till skålar och haklappar. Alla våra tallrikar, muggar och glas i plast är lätta att greppa och äta från, samtidigt som de också är bisfenol A-fria och lätta att diska.

OFTAST Tallrik, vit, 25 cm – IKEA

OFTAST Tallrik, vit – IKEA

OFTAST Tallrik, vit. Denna servis har samma utseende och känsla som benporslin, men är gjord av härdat glas. Det gör att vi kan pressa priset och du får en elegant och skinande produkt – till en lägre kostnad.

Djupa tallrikar – Sopptallrikar & pastatallrikar – IKEA

Djupa tallrikar – Sopptallrikar & pastatallrikar – IKEA

Kolla in våra djupa tallrikar, pastatallrikar och sopptallrikar. Fungerar lika bra för frukt, sallader eller frukostflingor. Finns i flera färger och stilar!

KALAS Skål, mixade färger – IKEA

KALAS Skål, mixade färger Starka och glada färger så alla kan välja sin favorit. Plasten går inte sönder och är ofarlig – inga tillsatser. Ett miljövänligt alternativ till engångsartiklar eftersom du kan diska dem i maskin. Kan staplas för att spara plats vid förvaring.

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Vi har porslin för alla tillfällen. Duka enkelt, festligt eller till någon speciell högtid med porslin och tallrikar från IKEA.

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek

SMÅGLI Tallrik/skål – IKEA

SMÅGLI Tallrik/skål. Vid, platt botten med antiglidyta, håller tallrik och skål på plats och gör det enklare för barn att äta ifrån. Bidrar till att förhindra kladdigt spill och gör det enklare för små barn att äta på egen hand.

Keywords: plasttallrikar ikea, ikea plasttallrikar, ikea plasttallrik