Sängbord på hjul ikea

Ett mångsidigt sängbord på två hjul – IKEA

Ett mångsidigt sängbord på två hjul – IKEA

Sängbord är anonyma vardagshjältar som förvarar allt du behöver inför natten inom räckhåll. Våra sängbord finns i olika stilar, så att du enkelt kan hitta …

Med stilren, minimalistisk stil, fyra ben och två hjul, blir SETSKOG ett mångsidigt sängbord. Förvandla din dagbädd till en skön säng till natten och ställ bordet var du vill. Rulla runt det på de två hjulen och hitta den bästa platsen eller de bästa platserna för det. Det fungerar lika bra i hemmakontoret, ställ det nära skrivbordet för en lättåtkomlig förvaringslösning.SETSKOG har en svart, matt yta som ger det en snygg stil som enkelt passar med både moderna och klassiska möbler i ditt hem. Det är gjort av slitstarkt stål och kan utrustas med FIXA självhäftande möbeltassar för ett extra skydd.

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten.

Med ett sängbord har du allt du behöver inom räckhåll när du ligger i sängen. Se alla våra nattduksbord här.

Ett sängbord som aldrig lämnar din sida – IKEA

TINGBY Sidobord med hjul, vit, 50×50 cm … Sidobord med hjul, 50×50 cm, vit … Välj bland allt från sängbord och förvaringsbord till rullvagnar och …

Det här enkla sängbordet är lika stabilt som det ser ut och ger dig gott om plats för böcker, glasögon, väckarklockor eller smartphoneladdare – det finns gott om plats för att dölja och dra sladdar på baksidan. SONGESAND är snygg och kompakt och har ett enkelt formgivet uttryck som ger ditt sovrum en elegant enkelhet. Enkelt att montera och passar perfekt till en vit garderob eller andra möbler. Du kan placera gångjärnen till såväl vänster som höger, så att du kan välja hur dörren ska öppnas. Hyllan ovanför är också praktisk för tidningar, böcker och andra mindre saker som du behöver nära till hands.

TINGBY Sidobord med hjul, vit, 50×50 cm – IKEA

TINGBY Sidobord med hjul, vit, 50×50 cm. Ett bra val för utrymmen som används till många olika saker, som kombinerade vardags- och sovrum eller gäst- och arbetsrum.

Ett smart nattduksbord – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten. Det är så praktiskt att du kanske vill ha det på din egen säng också.

Sidobord – brickbord, lampbord & mer – IKEA

Sidobord – brickbord, lampbord & mer – IKEA

Ett sidobord, brickbord eller lampbord i en perfekt storlek och en perfekt placering (intill din favoritfåtölj eller soffa) kan betyda skillnaden mellan ett oavbrutet seriemaraton och alltför många vändor fram och tillbaka till köket. Man kan faktiskt säga att sidoborden räddar din tid. Hitta din modell på IKEA.se eller i IKEA varuhuset.

SETSKOG Avlastningsbord, svart, 45×35 cm – IKEA

SETSKOG Avlastningsbord, svart, 45×35 cm Fyra ben och två på hjul. Perfekt om du vill ha ett sängbord som står stadigt, men som du enkelt kan rulla bort när du vill förvandla dagbädden till en skön säng eller komma åt med dammsugaren. Enkel att flytta eftersom sängbordet har hjul.

VIHALS Avlastningsbord, vit, 37×37 cm – IKEA

VIHALS Avlastningsbord, vit, 37×37 cm Förvaringsserien VIHALS har ett enhetligt utseende som binder samman rummen i hela ditt hem. Flytta bordet dit det behövs, ladda mobilen eller lägg ifrån dig småsaker – den enkla designen passar överallt. Lättrullande hjul gör innehållet lätt att komma åt.

MALM Sängbord med lådor på hjul – ek – IKEA Fans Club

TOMAS JELINEK. “Strajk”, sängbord på hjul, IKEA, 1970- …

TOMAS JELINEK. “Strajk”, sängbord på hjul, IKEA, 1970-tal. Möbler – Övrigt – Auctionet

Höjd 57, bredd 50, djup 44 cm.

Keywords: sängbord på hjul ikea