Stora Coop Handen – Din guide till handla på Coop Haninge

Coop är en populär livsmedelsaffärskedja som erbjuder kvalitetsprodukter till rimliga priser. I Haninge hittar du Stora Coop Handen, som är en av de största och mest välbesökta Coop-butikerna i området. Denna artikel kommer att fungera som din guide till att handla på Coop Haninge.

Adress och öppettider

Stora Coop Handen ligger på Haningevägen XX i Handen. Butiken har generösa öppettider och är öppen från måndag till fredag mellan kl. 08.00 och 21.00, lördag mellan kl. 08.00 och 19.00 samt söndag mellan kl. 10.00 och 19.00. Detta ger dig gott om tid att handla dina dagliga varor utan stress.

Sortiment

Stora Coop Handen erbjuder ett brett utbud av livsmedel och andra hushållsprodukter. Här hittar du allt från färska grönsaker, mejeriprodukter och kött till hygien- och hushållsartiklar. Butiken har även ett eget bageri där du kan köpa nybakat bröd och bakverk.

Erkänt låga priser

Coop strävar efter att erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser på produkter av hög kvalitet. Du kan alltid lita på att du får bra erbjudanden och kampanjer när du handlar på Stora Coop Handen. Titta efter de gula prislapparna för extra bra prisvärda varor.

Medlemsförmåner

Som medlem i Coop har du möjlighet att få ännu bättre erbjudanden och förmåner. Genom att använda ditt medlemskort varje gång du handlar, samlar du poäng som sedan kan användas för att få rabatter på utvalda produkter. Missa inte chansen att dra nytta av dessa förmåner och spara pengar.

Hälsa och miljö

Coop är engagerat i hälsa och miljö och strävar efter att erbjuda produkter som är bra för både människor och planeten. Du hittar därför ett stort utbud av ekologiska, Fairtrade-märkta och närproducerade produkter på Stora Coop Handen. Välj med omsorg och bidra till en hållbar framtid.

Kundtjänst

Om du har några frågor eller behöver hjälp när du handlar på Stora Coop Handen, är det alltid lätt att få tag på personalen. De är vänliga och hjälpsamma och finns där för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Tveka inte att vända dig till dem om du behöver assistans.

Sammanfattning

Stora Coop Handen är en välkänd Coop-butik i Haninge som erbjuder ett omfattande sortiment av livsmedel och andra hushållsprodukter. Du kan förvänta dig låga priser, medlemsförmåner och en starkt engagerad personal. Besök Coop Haninge och upptäck den bekväma och prisvärda shoppingupplevelsen.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Coop Handen?

Coop Handen är en livsmedelsbutik belägen i Handen, Stockholms län.

Vad utmärker Stora Coop Haninge?

Stora Coop Haninge är en stor supermarket med ett brett utbud av livsmedel och andra varor.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Coop Handen?

Ja, det finns gott om parkeringsplatser för kunder vid Coop Handen.

Vilka produkter kan man förvänta sig att hitta på Stora Coop Haninge?

På Stora Coop Haninge kan man hitta allt från färsk frukt och grönsaker till mejerivaror, kött, fisk och andra dagligvaror.

Finns det en deli-avdelning på Coop Handen?

Ja, Coop Handen har en deli-avdelning där man kan köpa olika sorters charkuterivaror och pålägg.

Kan man använda Coop MedMera-kortet på Stora Coop Haninge?

Ja, Coop MedMera-kortet kan användas för att samla bonuspoäng och få förmåner vid köp på Stora Coop Haninge.

Har Coop Handen några specialerbjudanden eller kampanjer?

Ja, Coop Handen har regelbundna specialerbjudanden och kampanjer på utvalda produkter.

Kan man beställa matkassar på Coop Handen?

Ja, Coop Handen erbjuder möjligheten att beställa matkassar med färdigplanerade recept och ingredienser.

Finns det möjlighet att köpa presentkort på Stora Coop Haninge?

Ja, man kan köpa presentkort som kan användas som betalningsmedel på Stora Coop Haninge.

Har Coop Handen någon egenbakad brödavdelning?

Ja, Coop Handen har en egenbakad brödavdelning där man kan hitta färskt och nybakat bröd av olika slag.

Artiklen Stora Coop Handen – Din guide till handla på Coop Haninge har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 31 anmeldelser